Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Challenge Almere-Amsterdam S.E.V.Z.

14 september 2019

Challenge Almere-Amsterdam 2019

CHALLENGEALMERE-AMSTERDAM wordt georganiseerd door Holland Triathlon BV in opdracht van Stichting Holland Triathlon

Challenge Almere is het kloppende hart van de Nederlandse triathlon met de CHALLENGEALMERE-AMSTERDAM als hoogtepunt: een uniek evenement van internationale kwaliteit. Een once-in-a-lifetime ervaring voor atleten, vrijwilligers en supporters.

De organisatie van CHALLENGEALMERE-AMSTERDAM draait volledig op vrijwilligers. Onder het bestuur stuurt een driekoppige wedstrijddirectie een team van managers aan. Deze sturen elk op hun eigen terrein weer een groep vrijwillers aan. Verschillende vrijwilligers zijn gedurende het hele jaar voorafgaand aan een wedstrijd bezig met de voorbereidingen. Zo komen de managers elke zes tot acht weken bij elkaar om de organisatorische zaken te bespreken en nemen zij twee weken vrij voor de op- en afbouw van het evenement. De wedstrijdleiding, het secretariaat en de managers communicatie en vrijwilligerswerving zijn wekelijks op kantoor aan het werk voor de triathlon. Tijdens het triathlonweekend helpen meer dan 600 vrijwilligers.

De wedstrijdleiding bestaat uit Richard Belderok (35, race director), Jefry Visser (31, event director) en Jort Vlam (35, commercial director). Ze zijn alledrie opgegroeid in Almere en op een jonge leeftijd begonnen met de triathlonsport, en hebben als triatleet allen een of meerdere keren de long distance in Almere volbracht. In 2013 begeleidden ze in samenwerking met het bestuur van de stichting de overgang van Holland Triathlon naar CHALLENGEALMERE-AMSTERDAM. Zij zijn ook betrokken bij de organisatie van Challenge Aruba en Challenge Geraardsbergen en de wedstrijden van Stichting Start2Finish in Almere.

Gegevens

Datum:
14 september 2019
Evenement Categorie├źn:
,
Site:
https://www.challenge-almere.com/nl/

 

Stichting Evenementen Verkeersregelaars Zeewolde heeft op verschillende evenementen gestaan. In de evenementenkalender kunt u dit herkennen als u de afkorting S.E.V.Z. achter het evenement ziet staan.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.