Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Festival Beleef Puur Zeewolde – S.E.V.Z.

8 juni 2019 @ 13:00 - 21:00

Gratis

‘Festival Beleef Puur Zeewolde’ staat voor genieten, ervaren, beleven, kwaliteit, gastvrijheid en inspiratie. Een middag en avond vol inspiratie en verrassingen in het centrum van Zeewolde. Verrassingen door de diverse partners en deelnemers van Puur Zeewolde, puur plezier activiteiten. Samen zorgen zij voor een unieke, feestelijke, gemoedelijke en zomerse sfeer en laten zij de bezoeker kennismaken met het zeer uitgebreide zomerprogramma van 2019.

Programma – 13.00 tot 17.00 uur (centrum)

Het Kerkplein staat deze middag in het teken van kunst en muziek!
Kunstkring Zeewolde organiseert hier in samenwerking met de Muziek- en Popschool Zeewolde een “Petit Montmartre”. Diverse kunstenaars en muzikale talenten laten je graag kennismaken met wat zij doen. Liever zelf actief bezig? Sluit aan bij de workshop “Urban Sketchting”, tekenen wat je ziet. Zeewolde ook eens van bovenaf zien? Meld je dan op de dag zelf voor een torenklim bij de Open Haven.
De Raadhuisstraat is deze middag het gebied van de kinderen. Hier kunnen ze aan allerlei activiteiten meedoen. Dit varieert van heerlijk springen op een springkussen tot het actief deelnemen bij sportactiviteiten. Om 15.00 uur kunnen ze aansluiten bij het jeugdtheater van Bertus & Jaapie, de twee leukste broertjes van het land. Zij bezorgen de kinderen een onvergetelijke middag.
Een deel van de Gelderseweg vormt het decor van “truckend” Zeewolde. Diverse indrukwekkende trucks zijn hier van dichtbij te bewonderen.
Programma – 13.00 tot 21.00 uur (Raadhuisplein)
Het Raadhuisplein is omgetoverd tot een groot gezellig foodplein. Kom kijken, proeven en genieten! Diverse deelnemende foodtrucks uit Zeewolde, laten zich van hun beste kant zien. Dit alles met live entertainment!
Het Festival heeft dit jaar namelijk nog meer muziek in haar programma. Muziek wordt o.a. verzorgd door lokale talenten, de coverband Flavour en het muzikale trio Small Talk.
Op het Raadhuisplein zijn ook onze Puur partners (organisaties die dit jaar evenementen verzorgen) aanwezig. Zij laten je graag vast kennismaken met hun evenement. Dit alles in de vorm van een “sneak preview”. Je ervaart hoe is het om te surfen, op een SUP te staan, hoe wendbaar een Optimist (eenmans jeugdzeilboot) is, hoe het voelt om aan een BBQ wedstrijd mee te doen, wat een strandbioscoop inhoudt, hoe een blotevoetenpad aanvoelt, demonstratie Dogsurvival bijwonen, etc.
Het festival is GRATIS te bezoeken.

Gegevens

Datum:
8 juni 2019
Tijd:
13:00 - 21:00
Kosten:
Gratis
Evenement Categorie:
Site:
https://www.puurzeewolde.nl/listings/festival-beleef-puur-zeewolde/

 

Stichting Evenementen Verkeersregelaars Zeewolde heeft op verschillende evenementen gestaan. In de evenementenkalender kunt u dit herkennen als u de afkorting S.E.V.Z. achter het evenement ziet staan.