REFERENTIES

caret-down caret-up caret-left caret-right

Avond4Daagse Zeewolde

Wij van de Stichting Avondvierdaagse maken graag gebruik van diensten van de S.E.V.Z. De S.E.V.Z. is een betrouwbare partner ( samenwerking is al meerdere jaren, al voordat de stichting in zijn huidige vorm is opgericht). Door hun ervaring met grote evenementen en het meedenken over een goede planning is ons evenement altijd voorzien van verkeersregelaars die goed opgeleid zijn en professioneel te werk gaan. De Stichting Avondvierdaagse Zeewolde zorgt samen met o.a. de S.E.V.Z. voor een veilige begeleiding van onze wandelaars, deze bestaat voornamelijk uit kinderen en dat vraagt een goede, vriendelijke aanpak. Het is prettig zaken doen, de S.E.V.Z. is betrouwbaar komt zijn afspraken na, leveren goede mensen en beschikken over goedgekeurd materiaal.

www.avondvierdaagsezeewolde.nl

Sinterklaas intocht Zeewolde

Het werken met een fijne en betrouwbare partner als SEVZ scheelt ons veel werk waarvoor professionals een beter oog hebben dan wij. De communicatie en afstemming verloopt vlot en voorspoedig. SEVZ is een partij waar je op kan bouwen.

Sinterklaasintochtcomité Zeewolde

Zeewolde Atletiek

Zeewolde Atletiek organiseert jaarlijks een Atletiek Unie Regio Cross met ruim 1000 deelnemers. SEVZ ontzorgt ons daarbij door de organisatie van het parkeren voor rekening te nemen. Met een team van professionele verkeersregelaars en een teamleider wordt dit prima georganiseerd. Ieder jaar weer krijgen wij complimenten over hoe wij het parkeren organiseren.

www.zeewolde-atletiek.nl

Zeewolde Endurance

Zeewolde Endurance organiseert jaarlijks een Triathlon weekend. SEVZ ondersteunt de Zeewolde Endurance al enige jaren met ervaren verkeersregelaars op de lastigste punten in in ons wedstrijd parcours. Het kruisen van auto's en atleten op de fiets vergt de inzet van een professioneel team dat door SEVZ prima wordt verzorgd.

www.zeewolde-endurance.nl